Kış Bitmeden Pastel Tonlara Bürünün


Kış henüz bitmeden pudraların ve mintlerin yer aldığı bu parçaları kombinlemeyi çok sevecekseniz. En sevdiğim ve her giydiğimde kendimi romantik bir film sahnesinde hissettiğim bu parçalar beni her zaman kapalı havaların kasvetinden çıkarmıştır. Sarıldığım pastel pembe bir kaban beni hayalden hayale sürükleyebilir Hala almadıysanız oversize bir kazak ile açık renk bir jean birlikteliğini havalar ısınmadan mutlaka deneyin. 


Pastel tonlarını bir de tam tersi zıt renklerle kombinlemeyi deneyin .Bu hem kombininize hareket katar hem de sizi durağanlıktan kurtarır. Mint, pembe, sarı, lilanın en masum tonları siyah, lacivert ve gri gibi koyu tonlarla birleştiğinde ortaya çıkan görüntü sizi koyu renklerle kışın içinde tutarken açık tonlarla da farkında olmadan pozitif bir ruh haline bürünmenizi sağlar. Evet renklerin günlük hayatta gireceğimiz moodlara etkisi çok fazla. Eğer kendinizi kötü hissettiğiniz bir sabah varsa kıyafetlerinize bu tonları katıp bir kahve ile güzel bir güne başlayabilirsiniz ♥ 


Şubatı yarılamaya bir şey kalmadı diye düşünebilirsiniz ama unutmayın daha önümüzde Mart var ve en beklenmedik soğuklar hep bu zamanda olur. Siz yine de dolabınızda bir parça bulundurun. 







CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram