Eğlenceli Jeanleri Sezonu Geçmeden Deneyin!


Düz giymeye alıştığımız jeanler bu sezon daha eğlenceli bir şekilde karşımıza çıktılar. Klasikten ve durağanlıktan sıkılanlar veya mesajları dolaylı yoldan iletmek isteyenler için bu tarz biçilmiş kaftan oldu. 


Yerini baskılara, apliklere, kendi içinde farklı renk geçişlerine bırakan denime ben yeni denim diyorum. Bu trend sayesinde markalar patchli veya baskılı jeanlerin yanına farklı bir sürü broşlar da yapmış oldu. Yani benim elimde zaten jean bir mont var baskılı veya aplikli jeane para vermek istemiyorum derseniz bu broşlardan alıp istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Böylece markanın size sunduğu tek bir tasarıma bağlı kalmaktansa, kendiniz sürekli istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Moda bir anlamda bu yeni trendle sizi kendi oyununuzu oynamaya davet ediyor.  


Bu eğlenceli jeanleri spor ayakkabılarla günlük kullanırken topuklu ayakkabılarla da kullanarak daha tarz bir görüntü elde edebilirsiniz. Ceketler yeterince kalabalık bir görüntü sergilediğinden içine basic bir t-shirt yaptığınız kombini biraz sakinleştirmiş olur. Çapraz çantalar, sırt çantaları sokak stilinde en iyi alternatifler olsa da askısız kullanacağınız el çantaları, clucthlar da bir düğer alternatif olabilir. Doğal bir görünüm elde etmenin en güzel tarafı ise sade bir makyaj ve sakin bir saç. . Sezonu kaçırmadan bu trendi hala uygulamayan varsa bence biraz cesaret alın ve değişime açık olun. Eminim çok eğleneceksiniz :) 










CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram