Soğuk Havalarda Ne Giymeli


Havaların soğuması ile birlikte kazaklar daha çok aranır oldu. Üstelik işe giderken konuya bir de şık olma kısmı eklenince -eyvah şimdi ne giyeceğim- sorusu ekleniyor. Kat kat lahana gibi gezdiğimiz şu günlerde ofiste de şık olabilmenin yolu aslında çok da basit. Benim en büyük motivasyon kaynağım ise bu renkli kabanım. Beni kışın ve soğuğun kasvetinden ve uyuşukluğundan kurtarıyor, daha enerjik hissetmemi sağlıyor. İşte bir kaç stil önerisi ile size yol gösterecek kombinler. 


Öncelikle kaşmir, yün ve kaşe kumaşlar sizi sıcak tutarken şık detaylar yakalamanızı da sağlar. Yukarıdaki gibi kalın boğazlı rahat bir kazağı dar bir etekle kombinleyebilir, aksesuarlarla hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. 

Yok ben etekle rahat edemiyorum pantolon severim derseniz de yine boğazlı dar bir kazağı kemer detaylı bir pantolonla kombinlediğinizde şık bör görüntü elde edersiniz.  Unutmayın aksesuarlarla kombinlerinizi desteklemek her zaman işe yarar. 


Ve en sevdiğim stil. Yün elbise, uzun çizmeler, uzun kaban. Bu üçlüyü kış bitmeden mutlaka deneyin. 


Jeanden asla vazgeçmeyenler için ise kat kat giyinmek gibisi yoktur sanırım. Üstelik kimi zaman ofislerim klimadan fazla sıcak olması üzerinizden birşeyi atma hissi uyandırıyor. Böyle durumlarda t-shirt veya gömlek üstüne kazaklar dışarıda soğuktan korurken içeride de bize rahatlık sağlıyor. 


Şal, şapka ve bere sizi sıcak tutan ve kıyafetinizi tamamlayan temel unsurlardır. Özellikle kışın kullanmaktan korkmayacağınız aksesuarların başını çeker. Gömleklerin ve bluzların üzerine atılan yelekler ve pançolar ise kışın vazgeçilmezleri. Stilinizi tamamlarken bu parçaları da kullanmayı ihmal etmeyin. 





Makyajda ise nude tonları sizi hem fresh hem de sağlıklı görünmenizi sağlar. Aksesuarlarınızda veya makyajınızın bir bölümünde canlı renkler sizi kışın ve soğuğun kasvetinden çıkarır ve enerjik bir ruh haline kolay geçiş yapmanız için yardımcı olur. Bence bu havaların giyinirken en önemli detayı da bu. 



Fotoğraflar: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram