Oscar 2016 Saç ve Makyaj Stilleri

Gecenin detaylarına devam. Kıyaetleri mercek altına aldıktan sonra sıra saç ve makyajda. Her zaman Oscar törenlerinde saç ve makyajın doğallığı hoşuma gitmiştir. Abartıdan uzak ve ders veren nitelikteki saç ve makyaj stillerine göz atalım. 

Charlize Theron; bronz tonlarında yaptığı makyajı, düşük topuzu ve parlak teni ile kusursuz bir görüntü sergiliyor.

Cate Blanchett güzel yaşlanan isimlerden. Kırışıklıkları bile harika dedirtiyor bana. Büğulu göz makyajı, nude tonundaki ruju ve açık bıraktığı saçı ile her zamanki naifliği ile karşımızda.

Ben de uzun zamandır bu kesimi kullanıyorum ve kesinlikle hem günlük hem de gece kıyafetlerine bu kesimi çok yakıştırıyorum. Jennifer Lawrence'ın sade makyajıyla açıkcası tam da benim tarzım dedirten bir stil. 

Yok gibi gözüken makyajıyla Alicia Vikander, yaptığı yarım topuzuyla da Disney prensesi gibi. 

Brie Larson kucakladığı Oscarla beraber saçındaki mücevher detayıyla da ilgi odağı oldu. 

Örgü modellerinin bu sene popüler olduğu aşikar. Oscar gecesinde de acaba örgü modeli görür müyüz derken Olivia Wilde bu saç modeliyle karşımıza çıktı. Makyajı ise doğallığıyla yüzünün güzelliğini daha da ön plana çıkarmış. 

Naomi Watss'ın doğal tondaki göz makyajı kırmızı ruj ile öne çıkıyor. Çoğunluğun nude tonlarını tercih ettiği gecede parlak rujuyla gayet gösterişli. 

Ve yine çabasız güzellik görüntüsüyle karşımıza çıkan bir başka isim Margot Robbie. Yataktan kalkıp da gelmiş bir havası olan saçı ile aslında bize hiç yapılmamış gibi gözükse de sade bir makyajla da duru güzelliğin nasıl gösterilebileceğinin bir örneği. 

Lady Gaga'yı garip kıyafetleriyle konserlerinde görmeye o kadar alışmışız ki Oscar törenlerinde bu kızın içine ne kaçtı demek geçiyor içimden her seferinde. Uzun kirpikleri, ışıltılı makyajı ve dalgalı saçı ile nostaljik bir görüntü sergiliyor. 

Saoirse Ronan yeşil elbisesini yeşil tonlarındaki makyajıyla tamamlamış. Dağınık saç modasına uyan bir ünlü de ta kendisi. 

Rooney Mara farklı topuzu ile karşımıza çıktı. Kırmızı ruju kullanan bir başka isim de kendisi idi. Parlak cildi ise kusursuz. 

Şeftali tonları bir insana bu kadar mı yakışır demeden duramıyorum şu an. Sakin bir topuz, doğal bir allık ve yine kıyafetine uyumlu bir ruj ile Olivia Munn bütünlüğü çok güzel yakalamış. 

Bir farklı topuz da Daisy Ridley'den geldi. Gri tonundaki farını mercan tonundaki ruj ile tamamlayan Ridley'den net bir görüntü görmüş olduk. 

CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram