Pierre Cardin İlkbahar/Yaz 2013


Pierre Cardin İlkbahar Yaz'13 yeni sezon çekimini Güney Afrika'nın en büyük şehri olan Cape Town'da Nihat Odabaşı ile gerçekleştirdi. Dört farklı yaş grubundan erkek modelin objektif karşısına geçtiği çekim iki farklı kurgu ile karelendi. Styling'i GQ Moda Direktörü Güneş Güner Işık'ın yaptığı çekimlerde ilk gün mekan olarak Table Mountain'in eteklerindeki rüstik bir ev ve dağ manzaralı muhteşem bir bahçe kullanılırken; ikinci gün şehrin sokaklarını inildi. 


Yaşayan karelerin tercih edildiği çekimlerde dört model, farklı zevkleri ve duruşlarıyla Pierre Cardin erkeğini yansıttı. 25 yaşındaki Tobias Helmreich; Nivea, Tom Taylor gibi dünyaca ünlü markalarla çalışırken, 27 yaşındaki Wade Cowan Wade; Big Star, Woolworths, Conleys, Tchibo, O'Neill, New Yorker, Revlon, Dentyne, Bay Price gibi markalarla çalıştı. Müzisyen bir ailede büyüyen 33 yaşındaki Sean Gibson ise Louis Vitton, GQ, Pepsi, Rocher ve Nivea gibi dünyaca ünlü markalar için objektif karşısına geçti.


 Pierre Cardin Babalar Günü'ne özel temasında ise 48 yaşındaki film yapımcısı ve başarılı iş adamı Grant Hood ile çekimlerini gerçekleştirdi. Virgin Air ve BMW gibi markalarla çalışan Grant Hood, Babalar Günü'ne özel çekimde bebekliğinden beri kendisiyle birlikte modellik yapan oğlu Jamie Hood'u da kullandı. Kamera arkasında 25 kişilik bir ekibin çalıştığı ve Nihat Odabaşı'nın 1500 kare fotoğraf çektiği yeni sezon çekimi 2 gün sürdü. Constantia House, Kalkbay Streets, Cape To Cuba Restaurant, Long Street ve Clifton Beach'in mekan olarak kullanıldığı, Güney Afrika'nın tüm renklerinin karelere yansıtıldığı çekimler oldukça keyifli ve heyecanlı geçti.








CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram