H&M 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

H&M'in 2013 baharında bohem rüzgarları esiyor. 

İşlemeli sweatshirt, hacimli etek, saçaklı etek, aşırı büyük drapeli ceket, biye desenli taytlar, kabartmalı deri ceket, fırfırlı elbise ve geniş paçalı pantolonların yer aldığı bayan koleksiyonun detaylarında püsküller, saçaklar, biyeler, kabartmalı deri, işlemeler görülüyor. 

Pamuklu kumaş, keten, deri, brokar, ipek, kenevir, kot kumaşlarının kullanıldığı koleksiyonun renkleri nötr renkler ve sarı, turuncu, gri ve yeşilin güneşte beyazlatılmış tonları ve aralarda İspanyol kırmızısının vurgusu var.


Koleksiyonda sweatshirtler, elbiseler ve taytlardaki biyeler, püsküllü veya saçaklı etekler ve kabartmalı deri ceketlerle yeni süsleme biçimleri vurgulanıyor. Dalgalı drapeli gömlek veya aşırı büyük drapeli ceket gibi yeni spor ürünler, patchwork brokar bele oturan ceket veya kabarık omuzlu fırfırlı bir elbise gibi çok süslemeli parçalarla kontrast oluşturuyor. Renkler güneşte beyazlatılmış. 

Önü süslemeli sweatshirt ve beyaz geniş paçalı pantolon gibi parçalar gardıropta her zaman bulunup tüm sezon boyunca giyilebilecek ürünler. Püsküllü çantalar ve küpeler, ananas uçlu bilezik ve bolo boyun bağı ile aksesuarlardaki el yapımı hissi devam ediyor. Espadriller ve büyük tokalı düz sandaletlerin yanı sıra kovboy botları görünümü tamamlıyor.

















H&M erkekleri; 2013 yazında renk ve desenleri ile spor ceketler için yenilikçi kesimler, tek başına veya birlikte giyilebilecek tamamı desenli giysiler, birden çok şort seçeneği (kısa şortlardan neredeyse diz hizasında olanlara kadar), üniforma etkilerinin dönüşü ve özel dikim kumaş pantolonlarıyla yeniden canlanıyor.


Koleksiyonun takım ceketleri, pantolonları, gömlekleri ve tişörtlerde giysinin tamamını kaplayan grafik desenleri yeni olanaklar sunarken apoletleri ve işlevsel cepleri bulunan iş giysilerine üniformalar esin kaynağı oluyor. 

1950’lerin izi, temel beysbol ceketinde veya bisikletçi ceketinde görülebiliyor. Kumaş pantolonlar yeni pantolon trendi haline gelip 21. yüzyıla taşınıyor. Desenli atkılar, etnik görünümlü ayakkabılar ve espadriller görünümü tamamlıyor. Beysbol şapkaları ve spor ayakkabılar, özellikle de takım elbise ile giyildiğinde yeni bir görünüm sağlıyor.

Kumaş olarak keten ve keten karışımları, pamuklu kumaşlar, marnlı ipliklerin olduğu koleksiyonun renkleri yeşil, mavi, haki ve kullanışlı tonlar, turuncu, kırık beyaz. aksesuarlarda ise desenli atkı, slip ayakkabı, espadril, hasır şapka, beysbol şapkası var.
















CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram