İstanbul Fashion Week 1. Gün "Karma-1" Defilesi

10 Ekim'de tüm hızıyla başlayan İstanbul Fashion Week "Karma-1" defilesiyle başladı.  2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı ve oldukça yoğun ilginin olduğu defilede Nihan Peker, Songül Cabacı ve Ayhan Yetgin 4 günlük İFW'nin açılışını yapmış oldular. Büyük beğeni toplayan "Karma-1" defilesinin tasarımcılarına ve tasarımlarına göz atalım. 

   NİHAN PEKER

Karma defilenin açılışını yapan tasarımcının koleksiyonunun teması "Beyazlık Raporu" idi. Taba, krem ve toprak tonlarından oluşan koleksiyonda beyaz renginin saflığı tasarımları özetler nitelikteydi.  Tasarımcı koleksiyonu " Benim hikayem kırmızıdan başlıyor ve koleksiyon boyunca beyaza doğru itilen ve beyaza ulaşmaya çalışan birine dönüşüyor. Tasarımsal olaraksa en yalın haliyle kendini sunuyor diyebilirim" şeklinde ifade ediyor.

















SONGÜL CABACI

Ağırlıklı olarak ceket ve pantolon kombinlerinden oluşan koleksiyonun teması "PERSONA" adını taşıyor. Beyaz rengin hakimiyetinin olduğu tasarımlarda su yeşili ve limon sarısına da rastlıyoruz. Saflığı ve doğanın dokunuşlarını hissettirmek isteyen koleksiyonun detayları ise izohips harita görüntülerini andırıyor. 





















AYHAN YETGİN

Deri ve satenin metal aksesuarlarla birleşerek giyinebilirlikten ziyade avangart olan koleksiyon, kıyafetin kıvrımlarını vurguluyor ve görsel bir zenginlik yaratıyor. 


















Fotoğraflar için emeği geçen tüm basın mensubuna teşekkürler!

CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram