Anna Dello Russo at H&M


Bu günün taze haberi H&M'den geldi. Ünlü stil ikonu Anna Dello Russo H&M için özel bir aksesuar koleksiyonu oluşturuyor. Koleksiyonda takılar, güneş gözlükleri, valiz, çanta ve ayakkabılar yer alıyor. 


Anna Dello Russo bu çalışmayla ilgili “Bu işbirliği beni çok heyecanlandırıyor. H&M özel bir projeye ilk kez bir Moda Direktörü’nü dahil ediyor. Bu modada büyük bir değişimin göstergesi. Bunu yönetmek için seçilmiş olmaktan dolayı hem çok heyecanlıyım hem de mutluyum. Bulunması çok zor özel aksesuarlar yaratmak istedim. Bir stilist olarak aksesuarların çok önemli olduğunu biliyorum. Aksesuarlar, bir giysiye katılan kişisel bir dokunuştur. Bu parçalarla herkes eğlenebilir, sıradan bir günü mükemmel bir moda gününe dönüştürebilir” diyor.


Anna Dello Russo'nun H&M koleksiyonu 4 Ekim 2012'de, global moda haftalarının olduğu zamanda, dünya çapında 140 mağazada ve Türkiye'de de seçili mağazada satışa sunulacak


Anna Dello Russo aşağıdaki videoda hem koleksiyon hakkında bilgi veriyor hem de evinde kendisine ilham veren tüm favori parçaları gösteriyor. Koleksiyonun tamamını görmek için sabırsızlanıyorum.




CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram