Gelinlere "Vera Wang " Önerisi

Gelinlik lafını açmışken diğer tasarımcıların koleksiyonlarına da bir göz atalım. İlk olarak Vera Wang'in 2012 yazı için hazırladığı koleksiyonu ekliyorum. Malum çoğu ünlünün ilk tercihleri arasında. 

Straplez kesimin ağırlıkta olduğu koleksiyonda kumaşlarda şifon, organze ve güpür görüyoruz. Organze kumaşı lazerle keserek minik detaylar oluşturduğu, şifon eteklerin kat kat hareketlendiği koleksiyonda beyazın yanı sıra mint, pudra, kum ve gri tonlarını da görüyoruz. Farklı renk sevenler için güzel alternatifler.
















Diğer isim ise yine Oscar de la Renta. Bu sefer 2012 yaz koleksiyonunu gözden geçiriyoruz. Şifonun, tülün, ipek organzenin, tafetanın, güpürün, çiçek nakışlarının, payet işlemelerin yer aldığı koleksiyonda tasarımcı straplez modellerin yanına bolero eklemeyi ihmal etmemiş.


























Bir diğer gelinlik tasarımları ise San Patrick'ten. Uzun duvakların bolca yer aldığı koleksiyon eminim ilginizi çekecektir.









Koleksiyonun geri kalanı için : http://www.sanpatrick.com/

Ve bizden biri Özlem Süer. Uçuş uçuş şifonların, taftanın, ipeğin, Fransız dantelinin kullanıldığı gelinliklerle evlenenler için farklı alternatifler sunuyor. 































Ve kendimi eklemeden de geçemedim. O kadar gelin olduk değil mi :) O dönemde kaprislerimi çeken herkese gösterdikleri sabır için teşekkür ederim :)








Mutluyuz... 

CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram