İstanbul Fashion Week Studio Kaprol by Coke Design 2012 Kış

Merakla beklenen diğer bir defile ise farklı tasarımcıları bünyesinde bulunduran Studio Kaprol idi. Defile başlamadan önce podyumun yanlarına asılan perdede defile ile ilgili atılan tweetlere yer verilerek bekleme süresini renkli bir hale getirdiler. Ali Bayramoğlu, Tolga Turan ve Gülcan Ardıç'ın defilelerine göz atalım o halde. 

ALİ BAYRAMOĞLU

Ali Bayramoğlu'nun "A.L.I.E.N vs H.U.M.A.N" adını verdiği koleksiyonunu Frank Lyod Wright'ın New Yor'ta bulunan "Guggenheim" adını taşıyan mimarisinden aldığı ilhamla oluşturmuş. Narsizm yansımalarını taşıyan tasarımlarda vatka detayları güçlü omuz detaylarını vurgularken, kesik kuplarıyla kadın vücudunun kusursuzluğunu ortaya çıkardı. Deri detaylı tulum parçalarla birlikte siyah, beyaz ve bordo koleksiyonun diğer renkleriydi.














TOLGA TURAN


"BrotherHood" adını taşıyan koleksiyonuyla karşımıza çıkan Tolga Turan ise "Tweetlerini kapat, giyin ve dışarı çık, arkadaşlarınla bir şeyler iç, gerçek bir konuşma yap, mutlu ol ve hayata devam et" sloganıyla dikkat çekti. Erkekler için hazırladığı koleksiyonda kazak, jean, gömlek, kot gibi spor parçaların yanında pantolon ceket takımlar ve pelerin gibi şık parçalar da mevcut. Bej, lacivert, mavi, açık gri, beyazın yer aldığı koleksiyonda bere, eldiven, papyon gibi aksesuarlar yer alıyor.























GÜLCAN ARDIÇ


"Valdrada/Adardlav" adını verdiği koleksiyonu ile karşımıza çıkan bir diğer isim ise Gülcan Ardıç idi. Desen tasarımcısı Özgecan Ardıç ile çalışan tasarımcı erkek smokinlerinde kullanılan yünlü kumaşları, kadın couture koleksiyonunda kullanarak, tasarımlarına yenilikçi yaklaşım getiriyor. Pırıltının ve metalik renklerin hakim olduğu koleksiyonda omuz detayları dikkati çekti.  
















CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram