Çiçek Sepeti Hediye Yağmuru Başladı


Eşinizden nasıl evlenme teklifi aldığınızı - ya da eşinize nasıl evlenme teklifi ettiğinizi :) - anlatarak karşılığında büyüleyici bir kırmızı gül buketi kazanma fikri kulağınıza nasıl geliyor? Peki size aşağıdaki göz kamaştırıcı aranjmanı kazanmak için tek yapmanız gereken şeyin ona yaratıcı bir isim vermek olduğunu söylesem?


İlginizi çekmeyi başardım mı?

Çiçek Sepeti'ni bilirsiniz. Mutlaka zamanında buradan ya bir çiçek almış, ya da bir çiçek yollamışsınızdır. O yüzden kendisinden uzun uzadıya bahsetmeye gerek görmüyorum. Kısaca; özel birilerine özel bir çiçek ya da hediye yollamak istiyorsanız başka bir yer bilmenize gerek yok deyip, asıl konumuza dönüyorum:

Çiçek Sepeti, bir süredir Facebook sayfası üzerinden çok keyifli bir yarışma yapıyor. Çarşamba günleri yapılan bu yarışmada sayfanın takipçilerine bir soru soruluyor. Soru dediysem de aklınıza tarih, coğrafya falan gelmesin. "Eşinize nasıl evlenme teklifi ettiniz?" ya da "Sevdiğiniz kişiye nasıl hitap edersiniz?" gibi düşünmesi de, cevaplaması da, verilen cevapları okuması da keyifli sorulardan bahsediyorum. Takipçiler cevaplarını yorum bölümüne yazıyor ve sonunda en beğenilen cevap seçiliyor. Kazanan da ödülü kapıyor!

Bence siz de bir deneyin. Bir şey kaybetmeyeceğiniz gibi, çok eğlenebilir ve şöyle bir şey de kazanabilirsiniz. 



Yarışmayı kaçırmamak için Çiçek Sepeti'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını takip edebilirsiniz. Olur da bir şey kazanırsanız, bana haber vermeyi unutmayın :)

Çiçek Sepeti yarışma sayfaları:

https://www.facebook.com/ciceksepeti

https://twitter.com/ciceksepeti

https://www.instagram.com/ciceksepeti/



CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram