Yargıcı Sonbahar/Kış 2013 Lookbook


Yargıcı'nın sonbaharın en güzel renklerini yansıttığı yeni koleksiyonu, kalbinde ve ruhunda doğanın sadeliğini ve doğallığını taşıyan kentli kadınlar için yaratıldı. Maine'nin yaprak dökümünün tonlarından ilham alınarak hazırlanan yeni koleksiyonda, bu bölgenin yaşam tarzı ve insanlarının tüm eklektik havası ve modernliği, sadeliğin içinde detaylarda karşımıza çıkıyor. 

Uyumsuzluğun içinde bir uyum yakalayan Yargıcı'nın yeni koleksiyonunda; doğadaki yeşilleri, sonbaharın kızıllığı, yaprak dökümünün safrandan kiremite uzanan skalasını bir araya getiriyor. Daha önce görmediğimiz birçok renge, koleksiyonda yer veren Yargıcı; zümrüt yeşilinden ambere, çimen yeşilinden nar çiçeğine, elektrik morundan hardal sarısına kadar daha önceki koleksiyonlarda rastlanmayan iddialı renkleri karşımıza çıkartarak bizleri şaşırtıyor. 


Kadife pantolonlar, kalem etekler, nordik ve hacimli örme kazaklar, baskılı tişörtler, yün elbiseler, brokar desenli paltolar, emprime pantolonlar koleksiyonun ve yeni sezonun öne çıkan parçaları arasında. Klasikleşmiş olan Yargıcı emprime gömlekler, yeni sezonda ağırlıklı olarak kravat desenlerle karşımıza çıkıyor. Yeni sezonda maskülen parçalar, feminen detaylarla birleştirilerek romantik ama aynı zamanda "edgy" bir görüntü oluşturuyor. Koleksiyonda oldukça fazla yer alan kravat desenler, büyük çiçek baskılarıyla bir arada kullanılırken; İtalyan tarzı emprime pantolonlar ise deri bağcıklı, maskülen ankle botlarla kombinlenerek keskin bir siluet oluşturuluyor. Yün örme elbiselerdeki kemer detayları sade bir şıklık yaratırken; ceketlerde ise klasik blazerlardan, kaz ayağı desenli mini ceketlere kadar bir çok opsiyon sunuluyor.











































CONVERSATION

0 comments:

Yorum Gönder

Instagram